VICS-PICS

Foto’s vertellen verhalen, ze doen verwonderen, roepen soms herinneringen op en kunnen
zodoende je omgeving verrijken.

 

OVER VICS-PICS.COM

Wij voorzien in de behoefte van de klant om iets persoonlijks aan de wand te willen hebben.
De foto’s zijn nl. allemaal door onze fotograaf (Vic) gemaakt, tijdens recente reizen. Foto’s van vogels, zoogdieren, insecten, landschappen, (straat)kunst, bloemen en andere dingen waarvan wij denken dat jij dat graag in je omgeving ziet.

De wanddecoratie geeft sfeer aan je inrichting en bepaalt mede de persoonlijke uitstraling van je huis. Ook zo’n mooie blikvanger aan de muur? Zoveel mensen, zoveel wensen, ieder zijn smaak. Bij Vics-Pics is er voor iedere smaak en budget keus.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook zo’n leuk werk aan de muur van jouw kantoor, keuken, hal, wc, slaap- woon- of kinderkamer; ze zijn in elk type interieur toepasbaar. Aan jou de keus! Werken zijn te koop via een door ons geselecteerd dealernetwerk in Nederland en België. Klik hier voor een dealeroverzicht of ga direct naar de webwinkel.

Ook dealer worden?
Ga naar de “mijn account” pagina en vraag nu nog een dealer log-in aan.

Vics-Pics.com is een nieuwe en snelgroeiende foto webshop voor bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Bedrijven kunnen, na inloggen, in de webwinkel, per foto de formaten met prijzen bekijken en bestellen.

Wij hopen ook jou blij te kunnen maken met een foto van Vics-Pics, wanddecoratie voor de
gehele woning. Wij verkopen en leveren wanddecoratie op aluminium, plexiglas, in elk gewenst formaat. De foto’s, op aluminium en plexiglas, worden geleverd met een zeer degelijk aluminium frame, een zogenaamd blind (onzichtbaar) ophangsysteem.